Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

Εμπορική Co. συσκευών Zhongke Duling Anhui, ΕΠΕ
Καθιερωμένη το 2011, η εμπορική συσκευή Co.ltd Anhui Zhongke Duling είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύτηκε στο σχεδιασμό, κατασκευή και μάρκετινγκ του εργαστηρίου & του βιοϊατρικού εξοπλισμού αποθήκευσης, κρύο δωμάτιο, κρύος-αλυσίδα
οι διοικητικές μέριμνες, η δεξαμενή LN2 και το εργαστηριακό όργανο, υπερηχητικός επεξεργαστής, καθαρή μηχανή νερού και υποβάλλουν σε φυγοκέντρωση.
Mether με την ασφάλεια, επάγγελμα, προστασία του περιβάλλοντος

Το Anhui Zhongke Duling που η εμπορική Co. συσκευών, ΕΠΕ, είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το μάρκετινγκ των ιατρικών ψυγείων και των ψυκτήρων laboratory&, όπως τα ψυγεία φαρμακείων, υπερβολικά χαμηλοί ψυκτήρες θερμοκρασίας, καταψύκτες, εισαγώμενο κρύο δωμάτιο, προσάρμοσε τους εμπορικούς ψυκτήρες και τους εξοπλισμούς κρύων αλυσίδων.

Ακολουθούμε την έννοια «για έναν υγιή κόσμο, για το υγιές μέλλον» με την ισχυρή τεχνική υποστήριξη από την ομάδα Ε&Α. Παράγουμε περιβαλλοντικά frendly τα προϊόντα για τους τεχνικούς τομείς εμπορικών σημάτων υψηλών σημείων όπως την έρευνα insitites, νοσοκομεία, laborartories, εμπορικός πουλαά λιανικώς με το dedicataion για να χτίσει μια πράσινη γέφυρα για την υγεία της ανθρωπότητας και του κόσμου.

Είχαμε ο ISO 13485, ISO 9001, ISO14001, πιστοποιητικό ISO45001 για τη διαχείριση επιχείρησης, CE, MDR για το ποιοτικό σύστημα ελέγχου prodcut, απεργία προς τα εμπρός στη διεθνή επιχείρηση με το στόχο ποιοτικής διαχείρισης της τακτικής, συνεχούς βελτίωσης και του ελέγξιμου κινδύνου.

Λειτουργεί ειλικρινά, εστιάζοντας στην ποιότητα και συμμορφωμένος με το νόμο η βασική αρχή μας. Στοχεύουμε να εξυπηρετήσουμε για την κοινωνία και για ένα καλύτερο περιβάλλον με να παραγάγουμε περιβαλλοντικά τα προϊόντα και την προσφορά της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών.

 

ΤΟ CWHO ΕΊΝΑΙ ΕΜΕΊΣ;

 

Το Zhongke Duling είναι ένας κατασκευαστής υψηλής τεχνολογίας που καθιερώνεται από το 2011, παρέχει την αποθήκευση και τα προϊόντα και τις λύσεις μεταφορών για τις βιολογικές τράπεζες δειγμάτων, την ασφάλεια αίματος, την ασφάλεια εμβολίων, τα ιατρικά εφόδια και την ασφάλεια αντιδραστηρίων από -196 ℃ σε 8 ℃ ως πλήρη προμηθευτή κρύων αλυσίδων. Εστιάζουμε στον επαγγελματισμό και τη σταθερότητα του προϊόντος, με σκοπό να παρέχει στους πελάτες ένα αποδοτικό και προϊόν εξοικονόμησης ενέργειας.

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ;
 
Σαν bio-safety προμηθευτή και κατασκευαστή λύσης, Zhongke Duling έχει πληρώσει πάντα τη πολλή προσοχή στη σφαιρική έρευνα πανδημίας καθώς επίσης και ιών και εμβολίων. Παρέχουμε τα προϊόντα και τις λύσεις για να υποστηρίξουμε τη διεθνή εγχώρια αγορά, στα εργαστήρια, τα νοσοκομεία, το CDC, τα πανεπιστήμια, τις επιχειρήσεις και τα ιατρικά όργανα σε όλο τον κόσμο.
 
ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟ ΟΙΚΙΑΚΟ ΥΦΟΣ;
Η θερμοκρασία σε ένα οικιακό ψυγείο κυμαίνεται και η ομοιομορφία θερμοκρασίας στο γραφείο δεν είναι αρκετά καλή, το οποίο μπορεί εύκολα να οδηγήσει στο πάγωμα ή τη ζημία δειγμάτων που προκαλείται από την αύξηση ή μειώνεται στις θερμοκρασίες. Η αποθήκευση των δειγμάτων όπως τα αντιδραστήρια, τα εμβόλια, και τα ιατρικά φάρμακα απαιτεί μια σταθερή θερμοκρασία για να εξασφαλίσει ότι δεν επιδεινώνονται.
 
ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΚΗ ΑΝΟΧΉ
Συνήθως, ο χρόνος παραγωγής για τις μαζικές διαταγές είναι 30-45 ημέρες. Για τις διαταγές ιχνών, έχουμε τις μικρές ποσότητες κανονικών προϊόντων μας στο απόθεμα, έτσι ο γενικός χρόνος παράδοσης για τα κανονικά προϊόντα διαμόρφωσης είναι 7-15 ημέρες. Για τα προσαρμοσμένα προϊόντα cOem, η χρονική ανοχή εξαρτάται από τις συγκεκριμένες απαιτήσεις του αγοραστή για το προϊόν.
 
ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΛΗΡΩΜΗ
Γενικά, πλήρης πληρωμή πριν από την αποστολή.
 
ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
εξουσιοδότηση 1 έτους για την περιεκτική μηχανή και 3 έτη για το συμπιεστή. Εάν οι πελάτες χρειάζονται την πρόσθετη εξουσιοδότηση, παρέχουμε τις υπηρεσίες παρόμοιες με την πρόσθετη εξουσιοδότηση μήλων care+.
 
ΠΕΡΙΠΟΥ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΙΣ
Έχουμε μια ιδιαίτερα καταρτισμένη ομάδα μεταπωλήσεων, συμπεριλαμβανομένης της εξυπηρέτησης πελατών μεταπωλήσεων και των μηχανικών μεταπωλήσεων. Επιπλέον παρέχουμε την κανονική σε απευθείας σύνδεση και σε μη απευθείας σύνδεση κατάρτιση προϊόντων και την κατάρτιση συντήρησης. Παρέχετε σε σας την ισχυρή τεχνική υποστήριξη.
 

 

 

Ιστορία

Ιδρυμένη το 2011, η επιχείρηση προσπαθεί ακόμα για έναν «υγιή κόσμο, το υγιές μέλλον»

 

Το Anhui Zhongke Duling που η εμπορική συσκευή Co.Itd είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας που ειδικεύτηκε στο σχεδιασμό, την κατασκευή και το μάρκετινγκ του εργαστηρίου & των medicalrefrigerators και των ψυκτήρων, όπως τα ψυγεία φαρμακείων, υπερβολικά χαμηλοί ψυκτήρες θερμοκρασίας, καταψύκτες, κρύο δωμάτιο, προσάρμοσε τους εμπορικούς ψυκτήρες και τον εξοπλισμό κρύων αλυσίδων.

 

Ακολουθούμε την έννοια «για έναν υγιή κόσμο, για το υγιές μέλλον» με την ισχυρή τεχνική υποστήριξη από την ομάδα Ε&Α. Παράγουμε τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα για τους τεχνικούς τομείς εμπορικών σημάτων υψηλών σημείων όπως τα ερευνητικά κέντρα, νοσοκομεία, εργαστήρια, εμπορικός πουλαά λιανικώς με την αφιέρωση για να χτίσει μια πράσινη γέφυρα για την υγεία της ανθρωπότητας και του κόσμου.

 

Είχαμε λάβει την εθνική & διεθνή πιστοποίηση ISO1 3485, ISO9001, ISO14001, απεργία προς τα εμπρός στη διεθνή πρώτης τάξεως επιχείρηση με το στόχο ποιοτικής διαχείρισης της τακτικής, συνεχούς βελτίωσης και του ελέγξιμου κινδύνου.

Λειτουργεί ειλικρινά, εστιάζοντας στην ποιότητα και συμμορφωμένος με το νόμο η βασική αρχή μας. Στοχεύουμε να εξυπηρετήσουμε για την κοινωνία και για ένα καλύτερο περιβάλλον με να παραγάγουμε περιβαλλοντικά τα προϊόντα και την προσφορά της καλύτερης εξυπηρέτησης πελατών.

Υπηρεσία

Έρευνα, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσία της χαμηλής θερμοκρασίας και του εξοπλισμού ψύξης Επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγής όλων των ειδών προϊόντων και τεχνολογιών (εκείνους που περιορίζονται εκτός από και που απαγορεύονται από το κράτος) Ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσία της ξηράς έγχυσης μικροϋπολογιστών που ξεπαγώνει και συσκευές θέρμανσης και η παροχή ηλεκτρικού ρεύματός του Τεχνικές διαβουλεύσεις και υπηρεσία Πωλήσεις των ιατρικών συσκευών πρώτης θέσης, πωλήσεις και τεχνικές υπηρεσίες των μηχανικών και ηλεκτρικών προϊόντων, συντήρηση του μηχανικού και ηλεκτρικού εξοπλισμού και refriger του εξοπλισμού ation, τεχνικές υπηρεσίες εγκαταστάσεων, τεχνικές υπηρεσίες εγκαταστάσεων των προγραμμάτων κρύας αποθήκευσης

Ιατρική επιστήμη και τεχνολογία, βιοτεχνολογία, τεχνολογία πληροφοριών, ανάπτυξη τεχνολογίας λογισμικού υπολογιστών και υλικού, τεχνικές διαβουλεύσεις, τεχνικές υπηρεσίες, τεχνολογική μεταφορά, εφαρμοσμένη μηχανική δικτύων υπολογιστών, ανάπτυξη, παραγωγή, πωλήσεις και υπηρεσίες των οργάνων και μετρητές, πωλήσεις των ιατρικών συσκευών κατηγορίας ll, πλαστικά προϊόντα, εργαστηριακός εξοπλισμός Παραγωγή και μάρκετινγκ των μασκών, της προστατευτικής ενδυμασίας, των πυροβόλων όπλων θερμοκρασίας μετώπων, των ενδυμάτων απομόνωσης, των προστατευτικών διόπτρων και των προϊόντων απολύμανσης (εκτός από τα επικίνδυνα αγαθά) Διοικητική διαβούλευση υγείας

(προ πάντων περιλαμβάνοντας τα εξουσιοδοτημένα προγράμματα είναι χορηγημένος άδεια για να λειτουργήσει). (Για τα προγράμματα υποκείμενα στην έγκριση σύμφωνα με το νόμο, οι επιχειρησιακές δραστηριότητες μπορούν μόνο να πραγματοποιηθούν μετά από την έγκριση από τα σχετικά τμήματα)

 

Η ομάδα μας

Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.Anhui Zhongke Duling Commercial Appliance Co., Ltd.

.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Meng
Τηλ.: : +86 139 5604 5681
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)